Close sidebar
Close sidebar

Un puiut de caprioara a topit sufletele oamenilor. O femeie din Galati l-a gasit la marginea orasului si l-a salvat pe micut. Acum bea lapte din biberon si e extrem de fericit

Mare noroc a avut un pui de caprioara care a fost gasit stingher intr-o padure, de la marginea orasului Galati. Daca nu ar fi fost vazut de o femeie care se afla la picnic, micutul ar fi murit. Acum se bucura de toata dragostea unor oameni cu suflet!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Puiul de caprioara a fost gasit intr-un luminis. Femeia care l-a zarit ratacind, speriat, nu a stat pe ganduri si l-a luat imediat in brate. A mers pana la cel mai apropiat post de Politie si impreuna cu oamenii legii l-a adus la gradina zoologica.


"Nu ar fi avut nici o sansa daca nu ar fi fost adus. Despartit de maica-sa, nu ar fi avut nici o sansa"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Puiul de caprioara nu poate fi inca admirat de vizitatori. Deocamdata, Bambi, asa cum a fost botezat de personalul gradinii, este rasfatat si hranit cu biberonul.

"Starea de sanatate este buna, este hranita de cateva ori pe zi si speram sa decurga bine in continuare. S-a adaptat bine. Este un animal care este prietenos cu personalul gradinii zoologice"

Peste cateva saptamani, atunci cand va invata sa manance iarba si furaje, Bambi va sta in acelasi tarc cu cele doua caprioare si cerbii lopatari de la Zoo.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI