Andreas Kieling, un regizor german, a venit în urmă cu trei luni în România pentru a surprinde păsările rare care trăiesc în Munții Carpați. 

La scurt timp după ce a fost atacat de urs, regizorul neamț s-a fotografiat cu rănile. Animalul l-a rănit la cap, la coaste, l-a mușcat de mână şi i-a perforat un plămâni. Bărbatul a povestit cum a reușit să scape de animal.

Un regizor german a trăit momente de panică în România. A fost atacat de un urs chiar când filma

Un regizor german a trăit momente de panică în România. A fost atacat de un urs chiar când filma

Regizor german atacat de urs în România

„Dacă vorbesc despre asta astăzi, mă simt privilegiat. S-ar putea să fiu singura persoană din lume care a supraviețuit atacului unui urs și încă mai poate vorbi despre asta într-un mod corespunzător”, spune Kieling. Acesta mai spune că 18 din 24 de atacuri de urși în România sunt fatale, potrivit Bild, citat de  The Sun.

Andreas Kieling a povestit şi cum a avut loc atacul animalului. Filma în momentul în care s-a trezit cu animalul la 6 metri în faţa lui. „Am putut să-mi protejez gâtul când era deasupra mea. Dacă ar fi prins acolo, asta ar fi fost”, a povestit el pentru Bild.

„Trucul era să nu leșin de durere – și mai ales să nu țipe. Când urșii se luptă între ei, ei reacționează rapid.

Când unul se supune, celălalt îl dă drumul repede. Acesta a fost norocul meu.”

În urma atacului, Andreas a spus cicatricile reprezintă un „adevărat tatuaj”, vorbind despre modul în care colții ursului i-au pătruns. „ A intrat până la os. S-a vindecat surprinzător de bine. A fost o durere incredibilă”, a mai completat regizorul.

Un urs a scăpat în avion, provocând întârzieri pe cel mai aglomerat aeroport internațional din lume

Pasagerii s-au confruntat cu întârzieri după ce un urs a scăpat din cușca sa în compartimentul de bagaje al unui avion în Dubai.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pasagerii  de pe Aeroportul Internațional Dubai s-au confruntat vineri cu întârzieri după ce un urs a scăpat din cușca unui avion irakian care pleca, informează  Euronews.

Ursul a fost sedat și dus în Bagdad

Avionul companiei Iraqi Airways avea ca destinație Bagdad, dar se pare că a fost întârziat cu o oră din cauza incidentului. Pasagerii au fost rugați să coboare în timp ce ursul a fost sedat și scos din avion.

Prim-ministrul irakian a ordonat o anchetă privind modul în care a apărut animalul.

Iraqi Airways a declarat că nu este de vină pentru evadarea ursului. Echipajul aeronavei a colaborat cu autoritățile din Emiratele Arabe Unite, care au trimis specialiști pentru a seda animalul și a-l scoate din avion.

Poliția din Bagdad a tras un semnal de alarmă

Un clip video care circulă pe rețelele de socializare arată căpitanul avionului cerându-și scuze pasagerilor pentru întârzierea decolării de vineri din cauza scăpării ursului din cușca sa din cala de transport.

Citește și:  Un bărbat a văzut moartea cu ochii, după ce a fost atacat de un urs

Iraqi Airways a declarat sâmbătă că procedurile de transport al ursului au fost efectuate în conformitate cu legea și cu procedurile și standardele aprobate de Asociația Internațională de Transport Aerian (IATA).

Compania aeriană a precizat că ursul a fost transportat din Bagdad către Dubai. Dar o persoană care a vorbit în clipul video care face înconjurul rețelelor de socializare a sugerat contrariul, spunând că aeronava a întârziat cu o oră pentru călătoria spre Bagdad și că pasagerilor li s-a cerut să coboare până când problema va fi rezolvată. Aeroportul internațional din Dubai, cel mai aglomerat din lume în materie de călătorii internaționale, a refuzat să comenteze. 

Un oficial al Iraqi Airways a confirmat duminică faptul că ursul era, de fapt, transportat în capitala irakiană. Oficialul, care a vorbit sub rezerva anonimatului deoarece nu este autorizat să vorbească public despre acest subiect, a refuzat să dea numele proprietarului animalului. Păstrarea animalelor de pradă ca animale de companie în Irak- în special în Bagdad- a devenit populară în rândul celor bogați. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Autoritățile s-au străduit să aplice prevederile legale pentru a proteja animalele sălbatice. Poliția din Bagdad a făcut anterior apel la cetățeni să ajute autoritățile să prevină ca astfel de animale să fie lăsate libere pe străzile orașului sau să sfârșească ca mese exotice în restaurante, raportând astfel de cazuri.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si