Tânărul în vârstă de 31 de ani a fost prins în Italia având asupra sa documente false. Acesta este acuzat acum de posesia și fabricarea de acte false. Anchetatorii au descoperit că, pe numele său, a mai fost emis un mandat de arestare de Curtea de Apel din Torino in 2018.

Potrivit polițiștilor din Torino, aceștia au observat în timpul patrulării doi tineri care au avut un comportament suspect ce le-a dat de gândit.

Aceștia au accelerat ritmul de mers atunci când au văzut echipajul și au intrat într-o clădire. Agenții i-au urmărit și, până la urmă, au reușit să-l prindă pe unul dintre suspecți.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul româncei omorât în Italia. De ce a fost arsă

Anchetatorii au găsit în timpul percheziției domiciliare 174 de carduri de identitate, în diferite stadii de execuție, unele dintre ele necompletate.

Conform polițiștilor, buletinele necompletate fuseseră furate anterior de la registratura Front Canavese. Românul se află în arest preventiv, urmând a fi prezentat magistraților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si