Mihai Dantis si-a facut o fotografie cu primarul Londrei in autobuz. Tanarul a acordat un interviu pentru site-ul justitiecurata.ro in care vorbeste despre experienta traita.

"L-am simţit foarte apropiat de cetăţeni, ca cetăţean cred că e important să asculte problemele tuturor. Mi-a răspuns sincer la întrebările pe care i le-am adresat. Cred că edilii noştri ar trebui să înveţe multe de la el, chiar e un exemplu.

Ca vrâncean, da, aş vrea ca Oprişan şi restul politicienilor să folosească mijloacele de transport în comun, nu limuzinele de sute de mii de euro. Iar ca cetăţean român, aş vrea ca toţi cei care ne conduc să aibă o viaţă normală, ca noi, cei de rând, care îi votăm. Da, e o apropiere, pentru că nu îi vedem în bolizi de lux şi păziţi până în dinţi. Sadiq era singur în autobuz, nu îl păzea nimeni, mai mult, am avut senzaţia că nu l-ar ataca nimeni, ba, din contră, l-ar iubi, s-ar poza cu el. Mi-am dat seama că nu îi e teamă printre noi, ăştia de rând… E o constatare care îţi dă forţă, ţie, ca om de rând. Să te poţi trezi oricând cu primarul Londrei lângă tine, pe scaun, în autobuz, e ceva extraordinar!", a spus el.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si