Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Un schelet uman a fost descoperit în subsolul unui bloc. Încăperea nu mai fusese deschisă de 10 ani

Descoperire macabră, făcută de locatarii uni bloc din Aleșd, județul Bihor. Administratorul imobilului a găsit într-o boxă a subsolului, ce nu mai fusese deschisă de aproximativ 10 ani, un schelet uman.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol

„Miercuri, 11 mai a.c., la ora 15.50, poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de administratorul unui bloc de locuinţe din oraşul Aleşd, judeţul Bihor, că, într-o boxă din subsolul imobilului, care nu mai fusese deschisă de aproximativ 10 ani, a descoperit oseminte umane", a informat Poliţia din Bihor.

Citeste si: Caz în premieră în Ucraina. Un militar rus este anchetat pentru uciderea unui ucrainean

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cinform reprezentanţilor Inspectoratului Județean de Poliție, "poliţiştii de investigaţii criminale din Aleşd s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că datele sesizate se confirmă, fiind vorba de un schelet uman, aparent întreg, neidentificat deocamdată".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI