Epicentrul cutremurului a fost in zona statului mexican Oaxaca, la o adancime de 24,7 kilometri. Seismul a fost resimtit si in capitala Mexicului, Ciudad de Mexico, unde mai multe cladiri inalte s-au clatinat timp de mai mult de un minut, potrivit Mediafax.

Seismul s-a

produs la ora locala 17.39 (01.39, ora Romaniei), la distanta de 54 de kilometri nord-est de localitatea Pinotepa Nacional, 109 kilometri de orasul Oaxaca si 346 de kilometri de Ciudad de Mexico.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Potrivit imaginilor difuzate de televiziuni, mii de persoane au iesit de teama pe strazile din mai multe orase.

Cutremurul s-a produs la mai putin de sase luni dupa ce doua seisme puternice au provocat decesul a sute de persoane in centrul si sudul Mexicului.

Presedintele mexican Enrique Pena Nieto a transmis pe Twitter ca au fost activate masurile in caz de urgenta din cauza magnitudinii cutremurului. Seismul a fost urmat de mai multe replici puternice, inclusiv una de 5,8 grade la aproximativ o ora dupa cutremur, potrivit USGS.

Centrul de Avertizare pentru Tsunami din Pacific nu a emis nicio alerta de tsunami.

Sursa: Mediafax


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si