Close sidebar
Close sidebar

Un sibian isi vinde vila pe bitcoin. Acest fenomen este din ce in ce mai raspandit in Romania. Site-urile sunt pline de astfel de anunturi

Criptomonedele câştigă teren şi pe piaţa imobiliară. Un sibian a scos la vânzare o clădire şi acceptă ca tranzactia să se facă în orice fel de monede, chiar şi în cele virtuale.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Viorel Flesheriu: Apartamentele au in jur de 25-30 mp cu aproximatie, dispun de balcoane.

Vila cu doua etaje are 10 apartamente si e situata la o aruncatura de bat de oras- proprietarul, un sibian pasionat de monede virtuale, e gata sa o vanda cu tot cu zona de agrement si un rau care ii apartine oricui isi deschide larg portofelul- fie el si doldora de criptomonede!!   

Viorel Flesheriu: Eu m-am gandit la 120.000, iar pretul unui apartament se situeaza in jurul valorii de 15.000 de euro. Am foarte mare incredere in aceasta modalitate de plata si tocmai de aceea ma specializez in acest domeniu si in acest segment de piata si sa fiu eu pionierul acela care risca la inceput.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Nu e singurul care risca pe banii lui: Site-urile sunt pline de astfel de anunturi, insa deocamdata tranzactiile au fost putine. Deocamdata, spune barbatul care urmeaza sa participe la un curs despre afacerile cu criptomonede in Londra.

Viorel Flesheriu: Nu am mai vandut bunuri, dar am achizitionat criptomonede si am inceput sa le tranzactionez intre ele.

Bogdan Bucur, primar Rasinari: Din punctul meu de vedere este un lucru bun pentru ca asta arata ca oamenii au acces la cele mai noi informatii si faptul ca le folosesc  si au incredere poate fi de bun augur pentru zona si pentru toata lumea.

De cealalta parte, agentii imobiliari nu cred ca tranzactiile imobiliare in monede virtuale vor castiga prea mult teren in perioada urmatoare.

Bogdan Gicu, agent imobiliar: La ora actuala cumparatorul poate sa fie din afara, pentru ca se stie in toata lumea ca sunt niste pionieri cei care folosesc acest tip de plati. Deci ii va fi mai greu sa gaseasca un client. Foarte, foarte greu!

Vestea proasta e ca monedele virtuale sunt in scadere. Intr-o saptamana, s-au depreciat cu 20% la suta. E cel mai redus nivel din ultimele 6 saptamani, iar specialistii spun ca are legatura cu declinul existent in Coreea de Sud. A treia cea mai mare piata de profil din lume ar putea sa se inchida dupa ce ministrul de Finante sud-coreean a declarat ca se gandeste sa interzica tranzactiile cu monede digitale.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI