Accidentul a avut loc pe Drumul European 79, în Vârț. Șoferul a părăsit partea carosabilă și a ajuns cu mașina într-un cap de pod.

Bărbatul de 72 a decedat pe loc. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Citeste si: Un motociclist a fost spulberat pe un drum național din Giurgiu

Un motociclist a fost spulberat pe un drum din Giurgiu

Un motociclist a decedat după ce s-a lovit violent de o mașină pe un drum național din Giurgiu. Motociclistul a fost accidentat mortal, joi, pe  DN 41, circulaţia fiind blocată în zonă, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Citeste si: Accident cumplit: Un copil, aflat pe bicicletă, a murit după ce a fost lovit de o mașină

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Pe DN 41 Daia- Olteniţa, în apropierea localităţii Băneasa, judeţul Giurgiu, a avut loc o  coliziune între un autoturism şi un motociclu,  accident în urma căruia motociclistul a decedat", se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Potrivit primelor informații, a avut loc o coliziune între un autoturism și o motocicletă. Motociclistul nu a rezistat impactului și a decedat.

Citeste si: O mașină de pompieri care se deplasa la un incendiu a fost implicată într-un accident. O persoană și-a pierdut viața

În zonă traficul a fost oprit pentru aproximativ 30 de minute, pentru efectuarea cercetării la faţa locului. 

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident petrecut pe DN 2A 

Trei persoane au ajuns joi la spital, în urma unui accident produs pe DN 2A Constanţa-Hârşova, pe podul din localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa, în care au fost implicate patru autovehicule. Dintre cele trei persoane, una este minoră. 

Citeste si: Accident grav cu patru mașini pe podul Ovidiu din Constanța

''Toate cele trei victime conştiente au fost transportate la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimentare'', a informat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, Claudia Tatarici. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si