Close sidebar
Close sidebar

Un șofer a murit, după ce a făcut infarct la volan

Un bărbat de 63 de ani a murit într-un accident de circulație, după ce mașina în care se afla a ieșit de pe drum și a ajuns în șant.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Medicii cred că victima ar fi suferit un infarct în timp ce conducea. Alături de bărbatul care și-a pierdut viața se mai afla un bărbat în vârstă de 70 de ani. Acesta a scăpat nevătămat, dar a refuzat să fie transportat la spital pentru investigații medicale. „Din primele date se pare că persoana decedată a suferit un infarct la volan şi a pierdut controlul maşinii. Pacientul nu prezenta leziuni evidente care să-i cauzeze decesul. Din ceea ce declară pasagerul din maşină, victima s-ar fi plâns de dureri în piept”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

În ciuda eforturilor depuse de echipajul Ambulanţei Orăștie pentru resuscitarea bărbatului de 63 de ani, acesta nu şi-a revenit şi a fost declarat decedat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI