Close sidebar
Close sidebar

Un șofer beat a fugit de Poliție timp de o oră. Vitezomanul avea o alcoolemie de 1,01 mg/litru alcool pur în aerul expirat

Un șofer beat i-a ținut pe drumuri pe polițiștii din Olt, după ce a luat-o la goană imediat ce aparatul radar l-a depistat, iar Poliția a pornit pe urmele lui.

Estera Maria,

Un șofer beat a fugit de Poliție timp de o oră. Vitezomanul avea o alcoolemie de 1,01 mg/litru alcool pur în aerul expirat

[Sursa foto: Imagini cu scop ilustrativ - Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un șofer băut și care circula cu o viteză mare în localitatea Osica de Sus a fost urmărit de oamenii legii timp de mai bine de o oră, prin mai multe localități.

În cele din urmă, autoritățile au reușit să îl oprească pe vitezoman în orașul Balș.

Șoferul a avut o alcoolemie record

Șoferul este un bărbat în vârstă de 54 de ani din Balș. El a fost depistat cu o alcoolemie de 1,01 mg/litru alcool pur în aerul expirat la testarea cu etilotestul.

Citește și: VIDEO- Un copil din Oradea a fost lovit în plin de o mașină la volanul căreia se afla un șofer beat. Individul a fugit de la locul accidentului: „A venit în viteză, nu a frânat”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Bărbatul circula cu viteza de 125 km pe ora în comuna Osica de Sus, pe DN 64, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de kilometri.

Autoturismul a fost înregistrat de aparatul radar, iar oamenii legii au semnalizat șoferului să oprească.

„Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe raza mai multor localităţi. Autoturismul a fost depistat şi oprit de către poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Balş, în jurul orei 22.30, pe strada Nicolae Bălcescu din oraşul Balş, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din aceeaşi localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat", potrivit IPJ Olt.

Citește și: Un român a furat o mașină și-a urcat băut și drogat la volan. Bărbatul a provocat un accident teribil

Bărbatul băut a refuzat să oprească mașina până când a ajuns în orașul Balș.

El a fost sancționat cu o amendă de 5.220 lei, iar permisul i-a fost suspendat pe o perioadă de 270 de zile. El este cercetat acum pentru infracțiuni rutiere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI