Bărbatul și-a continuat cursa, provocând un accident în Sectorul 4, dar nici asta nu l-a oprit. Conducătorul implicat în accident a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un șofer din Capitală a fost reținut după ce a provocat un accident și a fugit

La data de 17 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 26, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanului căruia se afla un bărbat.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului şi  pentru a se sustrage controlului şi-a continuat deplasarea ”, a transmis, sâmbătă, Brigada Rutieră a Capitalei.

Citește și: Accident rutier grav pe DN 2: două mașini au fost implicate, iar trei persoane necesită îngrijiri medicale

Șoferul a fost prins la scurt timp după ce a produs accidentul, fiind oprit de către polițiștii Secției 26.

Bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reţinerea bărbatului, care urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventive ”, a mai precizat sursa citată.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un pensionar a plonjat cu mașina peste un sens giratoriu. Care este starea bărbatului după accidentul neobișnuit

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit faptul că bărbatul nu avea permis de conducere. El este acuzat și de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi vătămare corporală din culpă. 

Un accident rutier în care au fost implicate două mașini a avut loc la Iași, pe DN 2

”Accident rutier produs în localitatea Cristeşti. Sunt implicate doău autoturisme cu opt persoane, dintre care trei persoane solicită asistenţă medicală, toate sunt conştiente ”, a transmis, sâmbătă, ISU Iaşi.

Citește și: Mario Fresh, probleme de sănătate. Artistul a ajuns la spital

Cei de la ISU Iași au mai precizat că o persoană este încarcerată, conştientă, iar două persoane solicită transportul la spital. 

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei care se află la faţa locului, pentru efectuarea cercetărilor ce se impun ”, a transmis Centrul Infotrafic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si