Close sidebar
Close sidebar

Un sofer din Hunedoara a murit la volan. Cu ultimele puteri, barbatul a salvat viata a 20 de copii

Constantin Coroiu, fostul sofer al galeriei celor de la FC Hunedoara, a facut stop cardiac si a murit in timp ce se afla la volanul unui microbuz, insa a reusit sa salveze viata a 20 de copii aflati in masina.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul presedinte al echipei hunedorene, Alin Barna, a anuntat decesul acestuia pe Facebook si a postat un mesaj emotionant:
„A fost un om de nota 10 si un sofer exceptional, drept dovada fiind si ultimul sau gest – acela de a incetini si a trage pe dreapta cand a simtit ca i se face rau, pentru a nu pune in pericol viata copiilor pe care ii transporta!!!
 

Am fost in atatea deplasari cu Peluza Nord Hunedoara cu microbuzul dansului, mereu a fost un prieten pentru noi, indiferent cate „suparari” i-am pricinuit… Sa ii fie tarana usoara”.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Se pare ca motivul decesului soferului, petrecut pe Autostrada A1, sensul de mers Sebes – Orastie, a fost un stop cardiac. 

Sursa: Gorj Domino

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI