Zilele acestea Ucraina a trecut prin clipe de groază, iar coșmarul încă continuă. Conflictul militar izbucnit este de neoprit. Astăzi este a cincea zi de război. Unul dintre soldații ucraineni a dorit să o asigure pe fiica lui că tatăl ei este bine și că nu îi se întâmplă, de fapt, nimic rău. Bărbatul a încărcat pe TikTok mai multe videoclipuri cu el în timp ce dansează pe melodii celebre, cunoscute în toată lumea.

Citeste si: Referendum Belarus 2022: Se renunţă la statutul de ţară non-nucleară. Ce implicaţii are rezultatul votului în războiul cu Ucraina?

Potrivit oficialilor, discuțiile dintre Ucraina și Rusia urmează să înceapă, în această dimineață, lângă granița cu Belarus. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a transmis premierului britanic, Boris Johnson, că următoarele 24 de ore sunt „cruciale”.

Soldatul din Ucraina încearcă să-și liniștească familia

Militarul vrea să-i demonstreze fiicei sale că el este bine, chiar dacă la TV imaginile venite din Ucraina sunt de coșmar. Astfel că videoclipul postat de soldatul din Ucraina s-a viralizat în cel mai scurt timp pe TikTok.

Citeste si: Ursula von der Leyen: Ucraina este „una dintre noi şi o dorim în UE”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Spre surprinderea tuturor, videoclipurile soldatului ucrainean au strâns peste 10 milioane de aprecieri. Bineînțeles, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii și s-au bucurat că bărbatul încă este în viață.

un-soldat-ucrainean-danseaza-pentru-fiica-sa

Militarul încearcă să-și liniștească familia.

[Sursa foto: Captură Video]

Omul își poate pierde viața în orice moment, însă este cât se poate de dedicat și a dat de înțeles că este în stare să facă orice numai pentru a-și apăra țara, însă, gândul lui este în orice clipă la fiica sa.

Belarus, alături de Rusia împotriva Ucrainei?!

Belarus se pregătește să trimită soldați în Ucraina pentru a sprijini invazia Rusiei într-o desfășurare care ar putea începe „în câteva ore”, scrie presa internațională. De asemenea, un oficial al administrației americane a mai spus că Belarus se alătură Rusiei pentru a lupta cu forțele ucrainene.

Citeste si: Delegațiile Rusiei și Ucrainei ar urma să discute în această dimineață la Minsk

„Este foarte clar că Minsk este acum o extensie a Kremlinului”, a spus oficialul respectiv, sub anonimat.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Potrivit Ministerului Apărării al Ucrainei, Rusia a pierdut aproximativ 4.300 de militari și aproape 150 de tancuri, iar atât Kiev, capitala țării, cât și Harkiv, al doilea oraș ca mărime al Ucrainei, sunt încă sub controlul Ucrainei.

Citeste si: Planul lui Kim Jong Un, în timp ce Rusia atacă Ucraina! A lansat o rachetă, în toiul nopții. Ce țintă a avut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si