Acum sunt distruşi, după ce le-a murit copilul la naştere şi trebuie să plătească o factură de spitalizare în valoare de aproape 20.000 de euro. Spitalul le-a cerut părinţilor îndureraţi un "avans" de circa 3.000 de euro ca să le dea trupul bebeluşului.

Părinţii care acum suferă de pierderea copilului nou-născut sunt blocaţi în Republica Dominicană cu factura medicală de  19.400 euro. Chloe Sullivan a apelat la un spital privat sâmbătă, 13 octombrie, pentru că observase „ceva neobişnuit în jos”.

Cei doi au plătit o garanţie, pentru ca un medic s-o examineze, la Spitalul International Medical Group din Punta Cana, crezând că apoi cheltuielile vor fi acoperite de asigurarea de sănătate, scrie metro.co.uk.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

PPHN apare atunci când vasele de sânge sunt strânse sau închise şi înseamnă că bebeluşul nu poate avea suficient oxigen. El a murit mai târziu, în acea dimineaţă.

Imediat, personalul medical le-a confiscat paşapoartele, inclusiv pe al fiicei lor, Esme, de 4 ani, şi le-a refuzat plecarea înainte de a plăti factura de 17.000 de lire sterline.

Chloe le-a amintit celor din spital că i-a avertizat, înainte de orice tratament, că nu poate plăti nicio factură, dar cei din spital au răspuns, sec: „V-am salvat viaţa, ar trebui să fiţi recunoscătoare”.

Cu toate acestea, în mai puţin de 24 de ore, pagina de strângere de fonduri deschisă pentru cei doi părinţi a adunat 18.000 de lire sterline, pentru ca greu încercata familie să se întoarcă la Snodland, în Kent.

Sursă: libertatea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si