Close sidebar
Close sidebar

Un stat membru cere Uniunii Europene sa renunte la ora de vara. Care este motivul

Guvernul finlandez ar trebui sa actioneze pentru ca Uniunea Europeana sa desfiinteze directiva privind ora de vara, a declarat joi un comitet parlamentar, scrie Reuters.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

   
70.000 de finlandezi au semnat o petitie cerand statului sa renunte la aceasta practica. Cand se trece la ora de vara, ceasurile sunt date cu o ora inainte pentru ca lumina zilei sa dureze mai mult seara in timpul lunilor de vara. Comitetul a declarat ca, dupa audierea mai multor experti, a ajuns la concluzia ca oamenii nu se adapteaza fara probleme la aceste schimbari.
   
„Dereglarea” ceasurilor provoaca tulburari de somn pe termen scurt, reduce performanta la locul de munca si de asemenea ar putea conduce la probleme grave de sanatate, potrivit comitetului.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„Obiectivul principal ar trebui sa fie eliminarea modificarilor orei pe o baza uniforma in intreaga Uniune Europeana”, a adaugat comitetul parlamentar intr-un comunicat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI