Close sidebar
Close sidebar

Un student de 23 de ani a devenit tata si bunic in acelasi timp! Povestea tanarului care a emotionat intreaga lume

Tommy Connolly, un student de 23 de ani din Australia, a devenit cunoscut in intreaga lume dupa ce a adoptat-o pe verisoara lui de 17 ani, ramasa fara casa si insarcinata in 32 de saptamani. Iubitul tinerei era in inchisoare, iar parintii ei disparusera, astfel ca el era sigurul care o putea ajuta.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Atunci tanarul a decis sa o ajute pe verisoara lui si a adoptat-o pentru a fi sigur ca bebelusul ei va avea o viata mai buna.

Tanarul a povestit totul pe Facebook: „Asta era singura ei optiune. A petrecut mai mult timp pe strazi decat oricine altcineva si cunoaste politia mai bine decat propria familie. Ar putea scrie o carte cu experientele traumatice prin care a trecut. Putini cunosc povestea ei. Nimeni nu merita viata pe care ea a avut-o”.

Intre studii si antrenamentele de atletism, tanarul vindea fructe si legume pentru a putea acoperi costurile unei noi locuinte si pentru a se pregati pentru venirea pe lume a bebelusului, potrivit The Independent.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Dupa postarea de pe Facebook, tanarul a primit sute de mesaje de incurajare si de aprecieri, iar fratele lui a deschis un cont unde oamenii au putut dona bani.

Intr-un interviu pentru Daily Mail Australia, tanarul a declarat ca „a facut un lucru bun”, insa ca se simte „vinovat” de toata atentia pe care a primit-o.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI