Un bărbat în vârstă de 29 de ani s-a stins din viaţă zilele acestea după ce a băut o cantitate foarte mare de antigel. Acesta a ajuns mai întâi în Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul „Sf. Spiridon“ din Iași, la începutul acestei săptămâni, cu simptome de hipotermie, având o temperatură a corpului de doar 27 de grade, dar şi cu suspiciune de intoxicaţie cu etilenglicol. 

Totodată, a suferit şi un stop cardio-respirator, însă a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind ulterior intubat oro-traheal şi ventilat mecanic. Ulterior a fost transferat la Spitalul „Dr. C.I. Parhon“ pentru a primi tratament de specialitate, unde în noaptea de marţi spre miercuri s-a stins din viaţă, în ciuda eforturilor depuse de către medici.

Citeste si: Un bărbat și-a violat fiica de 13 ani, chiar de ziua ei. Motivul este cutremurător: „Nu am avut bani să...”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: Atac ARMAT în estul Germaniei! Două persoane au murit și mai multe au fost rănite

Aceştia susţin că a înghiţit o cantitate foarte mare de antigel, de aproximativ 200 ml.

 „A ajuns în stare gravă direct în ATI, a făcut stop cardio-respirator, iar în câteva ore de la internare a fost declarat şi decesul. Existând suspiciunea de suicid a fost direcţionat ulterior către IML pentru autopsie“, a precizat dr. Ionuţ Nistor, medic primar nefrolog şi purtător de cuvânt al unităţii medicale. Specialiştii spun că, în astfel de cazuri, prognosticul este unul rezervat de la început, având în vedere că antigelul afectează rincihii şi ficatul, blocând funcţia acestora.
Astfel, chiar şi 100 de mililitri de antigel pot ucide, fiind o substanţă extrem de toxică, scrie Ziua de Iași. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si