Close sidebar
Close sidebar

Un tanar de 20 de ani a fost ucis cu doua lovituri de briceag de un batran de care se ciocnise cu bicicleta

Un tanar de 20 de ani din judetul Galati a murit, dupa ce un batran de 83 de ani i-a aplicat doua lovituri cu briceagul, in zona toracelui, in urma unui conflict avut in timp ce se aflau pe biciclete, la iesirea din Piata Centrala din municipiul Tecuci, unde s-au ciocnit unul de celalalt.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatia de omor.

Cei doi barbati, aflati pe biciclete, s-au intalnit la iesirea din Piata Centrala din municipiul Tecuci si s-au ciocnit unul de celalalt, potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, Liliana Istrate.
Astfel, intre cei doi barbati a izbucnit un conflict spontan, iar tanarul de 20 de ani l-ar fi scuipat si injurat pe barbatul de 83 de ani care a pornit in urmarirea acestuia.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"La un moment dat, barbatul de 83 de ani a scost un briceag si l-a injunghiat pe tanarul de 20 de ani de doua ori in zona toracica stanga. Victima a fost transportata la spital, insa a decedat ulterior", a declarat, miercuri, Liliana Istrate.

Barbatul de 83 de ani a fost retinut, iar instanta Tribunalului Galati a admis propunerea procurorilor dearestare preventiva pentru 30 de zile formulata pe numele sau pentru savarsirea infractiunii de omor.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI