Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, barbatul a fost prins de catre anchetatori dupa aproape trei saptamani de cand proprietarul unui apartament din municipiul Bacau a reclamat ca persoane necunoscute i-au furat din locuinta 100.000 de euro. Identificarea tanarului de 21 de ani, care a intrat in casa respectiva cu ajutorul unor chei potrivite si apoi a sustras suma de bani, s-a facut cu ajutorul politistilor Directiei de Operatiuni Speciale din cadrul IGPR.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Politistii de investigatii criminale, impreuna cu lucratori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, au desfasurat o perchezitie domiciliara la tanarul suspect in acest caz. In urma actiunii, in locuinta sa a fost descoperita si ridicata suma de 85.050 de euro”, a d eclarat, sambata, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Gabriela Ciobanu.

Tanarul de 21 de ani a fost retinut de

catre politisti pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad, cu propunerea de arestare preventiva pentru furt calificat.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si