Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut de polițiști după ce a fost prins transportând 5000 de pachete de țigări în mașina sa

După ce i-au găsit în mașină aproape 5000 de pachete de țigări, polițiștii din Suceava l-au reținut pe șofer, sub acuzația de contrabandă.

Elena Tasca,

Tânărul transporta în mașină aproape 5000 de pachete de țigări

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii din Suceava au reținut un bărbat după ce au găsit în autovehiculul condus de acesta aproape 5000 de pachete de țigări  care nu conțineau marcaj fiscal.

S-a dat singur de gol

Bărbatul acuzat de contrabandă după ce afost găsit transportând 4990 de pachete de țigări în mașină, a fost oprit de polițiștii rutieri pentru un simplu control rutier. Se pare că bărbatul a ridicat suspiciunile acestora din cauza comportamentului agitat pe care îl avea, fapt care i-a determinat pe polițiști să realizeze un control amănunțit al autoturismului.

Bărbat reținut pentru contrabandă cu țigări

[Sursa foto: News.ro]

"În noaptea de 13/14.07.2023, un echipaj din cadrul SPR3 Marginea, în timp ce executa serviciul de patrulare, supraveghere şi control al traficului rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DN17A, pe raza localităţii Suceviţa. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 24 de ani din comuna Straja, acesta fiind singur în vehicul. Întrucât avea un comportament suspect şi agitat, poliţiştii au procedat la efectuarea unui control amănunţit al habitaclului vehiculului, în zona din spate fiind identificat un loc special amenajat, mascat, în care se aflau 4.990

pachete ţigări de provenienţă extracomunitară", a informat Poliția Județeană Suceava, potrivit News.ro

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Un microbuz cu muncitori a luat foc pe un drum din județul Vaslui. Care este starea de sănătate a pasagerilor?

Tânărul a fost reținut

În urma controlului polițiștilor rutieri, tânărul care transporta în mașină aproape 5000 de pachete de țigări a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul este pus sub acuzare pentru infracțiunea de contrabandă.

Polițiștii din Suceava au confiscat pachetele de țigări care nu aveau marcajul fiscal necesar pentru cantitatea mare de produse, iar autoturismul bărbatului a fost indisponibilizat.

Polițiștii din Suceava au confiscat pachetele de țigări care nu aveau marcajul fiscal necesar

[Sursa foto: Freepik]

Autoritățile desfășoară cercetări în vederea stabilirii activității infracționale de contrabandă, dar și în vederea existenței unor posibile legături infracționale ale bărbatului.

Citește și: Incendiu într-un apartament din Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI