Potrivit cadrelor medicale, pacientul avea probleme pulmonare, iar starea lui de sanatate s-a agravat dupa ce a contactat virusul rujeolic, informeaza Resita.ro.

Tanarul din localitatea Ciudanovita a fost internat, initial, la Spitalul Judetean din Resita. Medicii i-au administrat un tratament impotriva rujeolei, care nu a dat insa rezultate. Asa ca barbatul a fost transferat la spitalul din Timisoara, unde s-a stins din viata.
La nivel national, 31 de persoane au murit din cauza rujeolei, conform datelor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pana la 9 iunie, au fost confirmate 6743 de cazuri de rujeola in Romania. Dintre cele 31 de decese, opt au fost inregistrate in judetul Timis, cinci in judetul Arad, sase in Dolj, cinci in judetul Caras-Severin si cate unul in judetele Bihor, Calarasi, Satu Mare, Vaslui, Galati, Mures si Bucuresti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si