O adevărată tragedie a avut loc într-un bloc din Prima Residence, Nufărul, Oradea! Acolo, între un tânăr în vârstă de 25 de ani și tatăl său, originar din Beiuș a început un adevărat scandal, care a continuat mai apoi chiar în fața blocului.

Crimă Oradea

Un tânăr de 25 de ani și-a înjunghiat cu sânge rece propriul tată.

[Sursa foto: Observator]

După ce a fost înjunghiat, tatăl s-ar fi aruncat de la etajul 1

La scurt timp, cei doi ar fi pus mâna și pe cuțite și au început să se lovească puternic.

Orbit de furie, tânărul și-a înjunghiat tatăl de 53 de ani cu arma albă. Cel mai probabil de teamă, bărbatul s-ar fi aruncat de la etajul 1.  

”L-a înjunghiat de mai multe ori”,  a spus o tânără din bloc pentru Observator

Crimă Oradea

Un bărbat de 53 de ani a murit, după un scandal monstru cu fiul lui de 25 de ani.

[Sursa foto: bihon.ro]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Bărbatul suspectat că și-a ucis fosta iubită, într-un cabinet veterinar din Petroșani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Din păcate, bărbatul de 53 de ani a murit la spital

Vecinii care au luat parte la întregul scandal au anunțat imediat autoritățile. Din păcate, când au ajuns medicii, deja bărbatul în vârstă de 53 de ani era în stare gravă, însă atât el, cât și fiul său au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri.

După câteva ore, trupul bărbatului a cedat, iar în ciuda manevrelor de resuscitare medicii au fost nevoiți să constate decesul.

”S-ar fi înjunghiat tatăl pe fiu sau fiul pe tată aşa ceva. A trecut când s-au auzit urletele. Ne-am gândit că o fi ceva, dar chiar aşa...”, a spus un vecin din bloc pentru sursa citată.

Vecinii au fost puternic marcați de cele întâmplate și nu își explică de la ce ar fi putut începe un asemenea conflict.

Crimă Oradea

Un fiu și-a ucis tatăl cu un cuțit, în urma unui scandal în Oradea.

[Sursa foto: Colaj bihon.ro & Observator]

Citește și: Ce a apărut la locul crimei din București, acolo unde femeia însărcinată a fost ucisă! Familia și prietenii lui Beatrice își strigă durerea și plâng bebelușul care ar fi trebuit să vină pe lume

În continuare tânărul de 25 de ani se află internat pe secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean din Oradea, cu mai multe plăgi înjunghiate la nivelul gâtului, toracelui, abdomenului și membrelor.

După ce va ieși din spital însă, el va trebui să răspundă polițiștilor mai multor întrebări deoarece faptele sale, cel mai probabil vor fi încadrate la omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si