Close sidebar
Close sidebar

Un tanar de 30 de ani s-a sinucis aruncandu-se in fantana

Autoritatile din Dolj incearca sa stabileasca motivul pentru care un barbat in varsta de numai 30 de ani, din comuna doljeana Cosoveni si-a pus capat zilelor, aruncandu-se in fantana. Se pare ca un cetatean care l-a vazut pe barbat a sunat, duminica dimineata, in jurul orei 10.00, la 112, si a cerut interventia cadrelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dolj, potrivit cvlpress.ro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

La locul incidentului s-a prezentat o echipa de cautare-salvare de la Detasamentul 2 Pompieri Craiova si dupa aproximativ o ora de munca, pompierii au reusit sa recupereze trupul neinsufletit al barbatului, Marian Pirvu, din fantana publica, ce avea o adancime de aproximativ 15 metri, dintre care 9 metri erau cu apa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Trupul neinsufletit a fost transportat la morga Spitalului Municipal „Filantropia” din Craiova, pentru efectuarea necropsiei. Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dolj au declarat ca vor efectua cercetari pentru stabilirea cu exactitate a circumstantelor in care s-a produs decesul. Ei au confirmat ca pe trupul barbatului medicii nu au gasit urme de agresiune.

Marian Pirvu nu era casatorit si nu avea copii, fiind cunoscut pentru ca ii placea alcoolul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI