Distractia unui tanar din Dumitrita, judetul Bistrita-Nasaud, s-a incheiat tragic, dupa ce a plecat la plimbare pe o motocicleta. Tanarul de 20 de ani a cazut intr-o rapa de 7 metri şi a fost gasit dupa aproape o ora de fratele sau. Politistii spun ca daca ar fi purtat casca de protectie, poate supravietuia.

Nenorocirea a avut loc aseara. Accidentul s-a produs pe un deal din extravilanul comunei bistritene Dumitriţa.

Baiatul a iesit cu o motocicleta pe deal, a pierdut controlul acesteia si s-a rasturnat in rapa adanca de 7 metri.

Rafael Calvet a luat motocicleta fratelui sau de 16 ani si a iesit pe pasunea din apropiere. Ingrijorat ca nu se mai intoarce, fratele sau mai mic a plecat sa-l caute.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

Tanarul era in stop cardio-respirator in momentul sosirii la fata locului a echipajului medical SMURD. In ciuda manevrelor de resuscitare aplicate mai bine de 50 de minute, tanarul nu a mai putut fi salvat.

Presa locala scrie ca Rafael provenea dintr-o familie de penticostali. Era fiul conducatorului de biserica (n.r. responsabilul peste biserica il lipsa pastorului) şi mai avea un frate si o sora.

Sursa: observator.tv 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si