Close sidebar
Close sidebar

Un tanar din Buzau s-a electrocutat in timp ce ar fi incercat sa-si faca un selfie pe un vagon de tren

Un tanar de 30 de ani s-a electrocutat, joi, in timp ce ar fi incercat sa-si faca un selfie pe un vagon de tren stationat in gara din Buzau, ajungand in stare grava la spital.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Buzau, Adriana Bunila, tanarul a fost adus de ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente, cu multiple arsuri pe corp, starea sa fiind grava.

”Un pacient in varsta de 30 de ani, din Mihailesti, a fost adus cu arsuri pe fata de gradele I si II, cu arsuri pe torace, abdomen, spate, pe un picior, de gradul I si plaga deschisa piramida nazala. A venit intr-o stare grava, dar era stabil hemodinamic si respirator. Ramane internat”, a declarat purtatorul de cuvant al SJU Buzau, Adriana Bunila.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Politia face o ancheta in acest caz.

Potrivit unor martori care se aflau in gara in momentul in care tanarul s-a electrocutat, sustin ca acesta s-ar fi urcat pe un vagon de tren stationat pentru a-si face un selfie cu telefonul mobil.

Barbatul s-ar fi apropiat de cabluri, moment in care s-a format un arc electric si a suferit arsuri grave, persoanele care au vazut incidentul fiind cele care au sunat la 112.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI