Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Un tânăr din Capitală a incendiat mai multe mașini din Sectorul 4

”Joi, 10 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au reţinut un bărbat, în vârstă de 27 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere”,m a transmis, vineri, Poliţia Capitalei. 

Citește și: Incendiu într-o sală de clasă, la o şcoală, în această dimineață

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii au primit mai multe sesizări referitoare la izbucnirea unor incendii la cinci mașini din Sectorul 4.

Bărbatul a fost reținut de către polițiști

”În urma activităţilor investigativ-operative, a fost prins, în proximitate, un bărbat de 27 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Bărbatul a fost imobilizat şi condus la audieri, iar în urma administrării probatoriului, s-a stabilit că acesta ar fi incendiat cinci autoturisme, parcate pe două străzi din Sectorul 4, din care ar fi sustras mai multe bunuri”, a mai precizat sursa citată.

  

Citește și: Incendiu puternic la o pensiune din Delta Dunării. O persoană a fost intoxicată cu fum

Bărbatul va fi prezentat magistraților sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat (cinci acte materiale) şi distrugere (4 acte materiale).  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si