Un incident șocant a avut loc seara trecută, în jurul orei 20:00. Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Craiova, care se afla în arest preventiv, în timpul escortării către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a sărit din autospeciala de poliție.

După ce a fost prins, bărbatul a recurs la un gest necugetat

Din fericire, acesta a fost prins la scurt timp de oamenii legii, care i-au întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la evadare.

Mai apoi, în jurul orei 20:43 aceasta ar fi recurs la un gest extrem, mai exact tânărul a fost găsit spânzurat cu un cablu de telefon. Din nefericire, bărbatul nu a mai putut salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare, așadar, medicii i-au constat decesul.

"Ulterior, în jurul orei 20:43, polițiștii Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj s-au sesizat cu privire la faptul că tânărul a fost găsit spânzurat. Polițiștii au început imediat manevrele de resuscitare, la fața locului fiind solicitată o ambulanță. Și după sosirea cadrelor medicale a fost continuată resuscitarea, din nefericire fiind constatat decesul tânărului", a transmis, sâmbătă, Poliția Dolj.

Tânăr sinucidere Dolj

Un tânăr de 28 de ani s-a spânzurat în arestul IPJ Dolj.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește și: Atac la o casă de amanet din București. Agresorul, de negăsit după ce a turnat benzină pe casier și a vrut să-i dea foc

Acum, în acest caz se continuă cercetările, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

În ce județe sunt cele mai mari rate ale suicidului?

Ciprian Iftimoaei, directorul adjunct la Direcţia Judeţeană de Statistică Iaşi şi lector asociat doctor la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice a Universităţii „Al.

I. Cuza” din Iaşi a realizat în anul 2023 o bază cu date cu cazurile de suicid din România. Astfel că, cele mai mari rate s-au regăsit în județele Harghita (26,72), Covasna (23,99), Mureş (18,21) și Satu Mare (17,09).

Tânăr sinucidere Dolj

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Condamnare-record în România. Câți ani de închisoare a primit un șofer băut din Neamț care a ucis doi oameni în accident, inclusiv un polițist

Cele mai mici rate se regăsesc în Bucureşti (4,28), Ilfov (6,46), Timiş (7,4), Dâmboviţa (8,04) şi Vâlcea (8,23).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si