Close sidebar
Close sidebar

Un tanar din Vaslui a ajuns la Urgente dupa ce si-a taiat gatul cu un polizor

Un muncitor de 30 de ani, din Vaslui, a fost dus in stare grava la spital, miercuri, dupa ce si-a taiat gatul accidental cu un polizor in timp ce lucra pe o schela la acoperisul unui imobil.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inspectia Muncii, care a deschis o ancheta in acest caz, a constatat ca tanarul nu era trecut pe autorizatia Intreprinderii Familiale (IF) pentru care lucra.

La un pas de moarte din cauza neglijentei. Este vorba despre un muncitor de 30 de ani care si-a taiat gatul cu un pendular in timp ce facea lucrari de slefuire la mansarda unui imobil din municipiul Vaslui.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Aflat pe o schela, tanarul a avut, totusi, puterea sa se dea jos singur pentru a nu cadea de la cativa metri inaltime, ulterior fiind solicitata o ambulanta al carei echipaj medical a reusit sa-i opreasca sangerarea puternica.

Ulterior, muncitorul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui unde medicii l-au bagat imediat in operatie.

Sesizati de politie in acest caz, reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Vaslui au deschis o ancheta pentru a stabili in ce conditii s-a petrecut accidentul si daca tanarul de 30 de ani lucra cu forme legale.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI