Autoturismul a ieșit de pe șosea și s-a oprit pe trotuar. Polițistul în vârstă de 37 de ani a fost transportat la spital de echipajele de salvare în stare gravă.

Polițist rănit grav într-o intersecție. Agentul de poliție este în comă

Potrivit informațiilor, polițistul se află în stare critică. Acesta a ajuns în noaptea de marți spre miercuri la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu cu mai multe reumatisme printre care și un traumatism cranio-cerebral major.

Agentul de poliție a fost operat și se află în comă. Bărbatul are fracturi costale și craniene mari, un hematom subdural și hemotorax.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Pacientul a fost internat pe secția Neurochirurgie, a fost operat de urgență, iar la momentul acesta se află la Anestezie și Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă", au declarat reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Citește și: VIDEO- Șoferii în etate vor fi testați mai des. Parlamentarii consideră această măsură necesară

Accidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri pe drumul dintre Cisnădie și Sibiu.

În timp ce se afla la volanul mașinii, un bărbat în vârstă 55 de ani, cetățean străin, a pierdut controlul asupra volanului, a virat brusc stânga și l-a lovit pe polițistul care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație pe carosabil, zonă care era balizată și semnalizată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si