Close sidebar
Close sidebar

Un tata din Arad si-a violat fiica, dupa ce a consumat alcool si a vizionat mai multe filme pentru adulti

Un barbat din Arad si-a violat fiica minora, dupa ce a consumat bauturi alcoolice si a vizionat filme pentru adulti. Fetita are doar 14 ani. Agresorul se afla in custodia politiei.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un tata din Arad si-a violat fiica, dupa ce s-a imbatat si a urmarit materiale cu continut pornografic. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa tribunalul Arad,, agresorul a intretinut acte sexuale orale cu fiica sa minora.

In februarie 2018 procurorii au dispus “punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpat – tatal biologic al victimei minore in varsta de 14 ani – cu privire la comiterea infractiunii de viol, in modalitatea prev. de art.218 al.1, al.2 lit.a,b,c C.p. fiind formulata totodata propunere de arestare preventiva in acest sens.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arad a fost admisa de catre Judecatorul de Drepturi si Libertati din cadrul Judecatoriei Arad, fiind emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile, scrie Libertatea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI