Close sidebar
Close sidebar

Un tata si-a lasat copilul sa moara de cald in masina. Barbatul era obsedat sexual si ducea o viata dubla

Un american si-a lasat copilul de doar cateva luni sa moara in masina. Barbatul sustine ca a uitat ca baiatul era pe bancheta din spate si din acest motiv a ramas inchis in autovehicul cat timp el a mers la serviciu.


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit independent.co.uk, Justin Ross Harris a fost acuzat de crima dupa ce fiul sau, Cooper, de 22 de luni a murit in masina supraincalzita, in care el l-a lasat. Procurorii acuza ca barbatul era obsedat sexual, ducea o viata dubla si nu stia cum sa inlature obstacolele (sotia si copilul) din calea sa pentru a-si indeplini fanteziile sexuale.

In apararea lui, avocatii au explicat ca Harris a luat micul dejun cu copilul in oras, apoi s-a dus la serviciu si, pur si simplu, a uitat sa il duca la gradinita si baiatul a ramas in scaunul lui, pe bancheta din spate.  


Cooper a murit de cald dupa ce a stat 7 ore in masina, in parcare. Procurorii nu cred varianta lui Harris ca pur si simplu a uitat copilul, iar asta pentru ca in ziua respectiva a postat pe o retea de socializare un mesaj in care scria: "Imi iubesc mult fiul, dar amandoi mai avem nevoie de o evadare". In plus, tot in acea zi, barbatul a trimis mai multe mesaje cu tenta sexuala unor femei.

In luna respectiva, el a facut sex si cu o prostituata si mai este acuzat ca a incercat sa convinga o minora sa ii trimita imagini cu partile ei intime.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI