O femeie a sunat de urgență autoritățile, din Vâlcea, după ce a văzut cum un urs a ucis un taur, în localitatea Ţiţeşti. Conform apelului, atacul a avut loc dimineaţă, însă femeia a anunțat prezenţa animalului sălbatic patru ore mai târziu, iar autoritățile au transmis mesaj Ro-Alert celor aflați în zonă.

Ce au transmis autoritățile

Femeia a văzut întreaga scenă și a sunat ulterior la 112.

Conform oficialilor Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Vâlcea, o persoană a sunat la 112, luni, la ora 10:36, pentru a anunţa că în aceeaşi zi, la ora 6:30, a văzut un urs care a ucis un taur, in localitatea Ţiţeşti. ISU Vâlcea a transmis mesaj RO-Alert celor aflați în zonă, pentru a-i avertiza cu privire la prezenţa animalului.

Citește si: Imagini șocante: o mașină a luat foc în mers

Citește si: VIDEO- Unii fermieri din Dăbuleni folosesc ursuleți de pluș pentru a își apăra pepenii de păsări și rozătoare

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La locul indicat intervin echipaje ale Jandarmeriei.

Citește si: Puii de urs iau lecții de cățărat

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea au precizat, la rândul lor, că femeia care a sunat la 112 a precizat că ursul nu se mai află în zonă.

Citește si: Vacanță încheiată cu o tragedie! O turistă româncă a murit în Egipt, după ce a fost sfâșiată de un rechin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si