Close sidebar
Close sidebar

Un vin perfect pentru orice ocazie. Ce vin se potrivește la masa de Crăciun

Atunci cand ne gandim la masa de Craciun, sunt cateva preparate traditionale, care nu lipsesc din meniu. Sarmalele, friptura de porc, cozonacul, toate sunt mai gustoase atunci cand sunt stropite din belsug cu un vin bun. Orice masa este desavarsita atunci cand ciocnim un pahar de vin deosebit cu cei dragi, iar anul acesta totul este mai simplu, pentru ca va puteti face aprovizionarea online.

Razvan Ilie,

De unde comanzi bautura pentru mesele festive

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

De unde comanzi bautura pentru mesele festive

FineStore.ro este aliatul vostru in aceasta perioada, pentru ca nu mai trebuie sa va deplasati in hypermarket pentru a cumpara bauturile preferate pentru mesele de Craciun si de Revelion sau pe cele pe care vreti sa le oferiti cadou. Vertigo, Dictador, San Martino, Mozart, Moet sunt doar cateva dintre brandurile care fac parte din oferta celui mai mare magazin online de bauturi alcoolice.

Peste 4.500 de produse- bauturi alcoolice ieftine, cafea, ceai, pachete si cosuri cadou- la preturi mai bune decat in magazine sunt la doar cateva clickuri distanta. Varietatea mare de produse face ca pana si cei mai pretentiosi sa gaseasca bauturile lor preferate pe site.

Iar daca inca nu v-ati decis asupra vinurilor pe care sa le puneti pe masa de sarbatoare, iata cateva sugestii!

Carnea de porc se serveste cu vin rosu sec

Asa cum stim, carnea de porc reprezinta una dintre traditiile Craciunului. Fie ca o consumam sub forma de sarmale, friptura, carnati sau gratar, carnea de porc se potriveste cel mai bine cu un vin rosu, sec.

Oferta este una extrem de bogata, iar daca apreciati produsele autohtone, o sticla de Feteasca Neagra de la Domeniul Bogdan este o alegere excelenta. Un vin cu un gust complex si nuantat, cu arome fructate, un vin partial maturat in butoaie de stejar si invechit apoi in sticla. Pentru ca vinul sa-si dezvaluie buchetul amplu, savurati-l la o temperatura de 15-17 grade Celsius, in tihna.

Ce vin se potriveste cu o friptura de curcan

Daca friptura de porc este prea grea pentru gusturile voastre si preferati o carne de curcan pentru masa de Craciun, puteti alege tot un vin rosu (in cazul in care carnea are si ea sos rosu) sau un Sauvignon Blanc, daca vorbim despre o friptura asezonata cu ierburi aromatice.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

O sticla de Origini de la Budureasca este un fel de vin care pune in valoare orice masa cu carne alba, dar de care va puteti bucura si in alte momente ale zilei. Un vin cu iz exotic si arome fine, un vin asezat si echilibrat, pe care nu aveti cum sa nu il apreciati.

Pe FineStore.ro gasiti bauturi alcoolice originale, fie pentru consum propriu, fie pentru a fi facute cadou, iar comenzile cu valori mai mari de 199 de lei sunt gratuite. Craciun fericit!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI