Close sidebar
Close sidebar

Un youtuber de 21 de ani a fost împușcat după o farsă care a mers prost. Ce s-a întâmplat

Un influencer de 21 de ani care face farse video pentru canalul său de You Tube a fost împușcat după ce gluma sa a luat o întorsătură neașteptată.

Sorin Negru,

Un youtuber de 21 de ani a fost împușcat după o farsă care a mers prost

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul Tanner Cook își crease un renume cu farsele sale postate online, dar lucrurile au mers prost și a fost la un pas să își piardă viața.

Citește și: Un tânăr de 18 ani a fost ucis într-o ambuscadă violentă într-un taxi din Anglia

Vedeta de pe YouTube a ajuns să lupte pentru viața lui la terapie intensivă, după ce una dintre glumele sale nu a mers cum se aștepta.

Citește și: „Doamne, ce ți-aș face!” Un ofițer de poliție a fost condamnat la închisoare după ce a dezbrăcat o fată de 18 ani într-un bar și i-ar fi fotografiat pieptul

Tanner Cook a jucat ceea ce el a numit „o simplă farsă” unui străin într-un mall din Virginia, SUA.

Youtuber-ul, la un pas de moarte din cauza unei farse

Tânărul de 21 de ani filma un videoclip la mall-ul Dulles Town Center când a izbucnit o ceartă între el și un alt bărbat în zona de produse aimentare, informează Ladbible.com.

Citește și: UPDATE: Un celebru tiktoker a fost ridicat de mascați chiar în timpul unui live. Ce a declarat iubita acestuia

Bărbatul ar fi deschis focul la nervi asupra glumețului în mijlocul mall-ului aglomerat. Cook a petrecut câteva zile luptând pentru viața sa în spital, după ce un glonț i-a străpuns stomacul și ficatul.

Potrivit presei americane, poliția l-a arestat pe atacator duminică (2 aprilie), la o zi după ziua internațională a păcălelii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Agresorul a fost acuzat de rănirea gravă a youtuberului, de folosirea unei arme de foc în comiterea unei infracțiuni, precum și de descărcarea unei arme de foc într-o clădire.

Șeriful Mike Chapman a dezvăluit că focul de armă a stârnit panică în interiorul mall-ului, după ce o încăierare violentă a izbucnit între cei doi bărbați.

Ce s-a întâmplat în timpul filmării farsei

Cook, care de atunci a suferit o intervenție chirurgicală în urma atacului cu armă, a povestit de pe patul de spital cum au stat lucrurile pentru postul de televiziune cu WUSA9.

Tanner Cook, la un pas de moarte după farsa pe YouTube

[Sursa foto: Twitter]

El a dezvăluit că filma în acest weekend un videoclip pentru contul său de YouTube "Classified Goons", care are peste 40.000 de abonați.

„Făceam o farsă, o glumă simplă, iar tipul ăsta nu a înțeles prea bine ce s-a întâmplat, nu a gustat gluma și m-a împușcat”, a spus creatorul de conținut.

Citește și: VIDEO- O cerere în căsătorie pe plajă s-a transformat într-un adevărat dezastru pentru doi îndrăgostiți. Viitoarea mireasă a scăpat inelul în nisip

Unul dintre prietenii lui Cook filma farsa când Alan Colie a scos arma și a deschis focul.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Acea filmare face acum parte din probele pe care procurorii speră să le folosească pentru a-l condamna pe bărbat pentru presupusele sale acte de agresiune, chiar tentativă de omor.

Cook a dezvăluit ce s-a întâmplat în clipele înainte ca Colie să deschidă focul. „Nu mi-a spus nimic”, a spus tânărul de 21 de ani.

Alan Collie, barbatul care nu a gustat gluma

Tatăl lui Cook, Jeramy, l-a trântit la pământ pe bărbatul care se presupune că i-a împușcat fiul.

”Făceau un videoclip la mall și încercau să se distreze cu oamenii, iar tipul ăsta nu se distra. Au folosit un telefon cu care îl filmau și îl intervievau, lui nu i-a plăcut asta și și-a scos arma și mi-a împușcat fiul”.

YouTuberul în vârstă de 21 de ani a dezvăluit de pe patul său de spital că nu are de gând să înceteze să le mai facă farse unor persoane străine.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI