După ce a fugit din România în urma condamnării definitive la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată, procuratura a localizat cu precizie unde și-a ascuns fostul edil din Baia Mare, banii luați în Germania.

Fostul edil a fost prins în Augsburg, Germania

Fostul primar a fost arestat în urmă cu aproximativ o săptămână în Germania, în apropierea orașului bavarez Augsburg.

Ulterior, el a fost încarcerat la închisoarea Gablingen. În acest context s-a luat decizia ca el să fie mutat într-un penitenciar din proximitatea orașului Munchen. 

Cătălin Cherecheș ar fi încercat, de fapt, să ajungă în Italia. Acesta deține un pașaport care îi oferă anumite drepturi, însă soarta a făcut ca el să fie închis în Germania. În această țară a întreprins activități de natură fiscală, cercetate ulterior de procurori.

Pentru Cătălin Cherecheș, dosarul în care este condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată nu este singura problemă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Socrii lui Cătălin Cherecheș rămân în arest preventiv, după ce au încercat să-și ajute ginerele. Decizia este definitivă!

Unde și-a ascuns Cătălin Cherecheș banii cărați în mare secret?

În anul 2019 i s-a confiscat suma de 2,6 milioane de lei, sumă pe care nu a putut să o justifice. Acei bani ar fi reprezentat ,,rămășițe'' dintr-o sumă mai mare, de 1,5 milioane de euro, dintre care un milion de euro a fost transferată în Germania de către mătușa sa, în tranșe de câte 10.000

de euro. 

Cătălin Cherecheș

Cătălin Cherecheș

Citește și: Exclusiv! Cătălin Cherecheș își joacă ultima carte pentru a scăpa de închisoare în România! Cum își pregătește terenul, după “evadare”: “Probabil o va mai face și pe asta”

,,Sumele respective, o parte din ele, similar bijuteriilor sau obiectelor de familie, sunt ținute într-un seif, în Germania, strada Unter an Schloss nr. 16. Mergeam la bancă, scoteam o anumită sumă de bani, plecam cu ea acasă, unde o puneam în seif. O parte din sume le-am dus în Germania, având în vedere că mama are domiciliul în Germania”, este una dintre declarațiile date de Cătălin Cherecheș în acel dosar, potrivit Prosport.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si