Close sidebar
Close sidebar

Uniunea Europeana vrea ca motoarele de cautare sa plateasca pentru a utiliza stirile online. Ce se vrea schimbat

Mai multi membrii ai Executivului Comunitar au inceput sa lucreze la o reforma a drepturilor de proprietate intelectuala ce ar putea da dreptul organizatiilor media sa taxeze marile motoare de cautare precum Bing sau Google daca acestea publica extrase din articolele lor.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei de la Financial Times au publicat un articol amplu pe aceasta tema ce ar putea sa reduca puterea marilor companii din sectorul online in negocierile dintre motoarele de cautare si creatorii de continut.

Aceasta noua problema ridicata de catre UE ar putea sa ridice si mai mult nivelul tensiunilor dintre Silicon Valley si Bruxelles care sunt extrem de mari din cauza taxelor si a concurentei.

Noua lege ar permite organizatiilor media sa ceara taxe pe continutul de proprietate intelectuala daca acesta ar fi redat ca paragraf sau mai mult pe paginile principale ale motoarelor de cautare.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI