Close sidebar
Close sidebar

Unul dintre cei mai bogati romani de la Paris a facut spectacol inaintea meciului cu Elvetia. Striga "Hai, Romania" din Ferrari, s-a imbracat in tricoul nationalei si flutura tricolorul

Patrick Dorle "Specialu" a reusit sa uimeasca din nou Parisul, azi, inaintea meciului Romania - Elvetia.##VIDEO6606##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Imbracat in tricoul nationalei si fluturand steagul Romaniei, Patrick, cel mai bogat roman din Franta, a defilat pe bulevarde si prin fata Turnului Eiffel, in drum spre stadion.

Din Ferrariul sau decapotabil, Patrick a strigat “Hai Romania!” si  a claxonat tot drumul.

La un moment dat, chiar la o trecere de pietoni s-a intalnit si cu cativa romani, care s-au apropiat de el vazandu-l cu steagul Romaniei, intr-un Ferrari. L-au intrebat de unde este si el le-a raspuns mandru: din Certeze!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Patrick Dorle “Specialu” este un roman care a uluit si Parisul cu extravaganta sa. Originar din satul Certeze, judetul Satu – Mare, Patrick conduce bolizi de sute de mii de euro, pe care ii scoate din garaj in functie de anotimp, imbraca cele mai scumpe haine si poarta bijuterii exclusiviste, pe care omul de rand nici in zece vieti nu si le-ar permite.

Patrick Dorle traieste la Paris, intr-o vila situata intr-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale orasului, si spune ca Franta i-a adus succesul in afaceri. Pentru o iesire in oras, Patrick incepe pregatirea cu cateva ore inainte, alegandu-si haine si accesorii dintre cele mai scumpe si asortate. Nu degeaba se spune ca e "Special". Pana si ochelarii de soare, facuti la comanda, sunt suflati cu aur.

Patrick este un exemplu. El provine dintr-o familie extrem de instarita din Certeze. Nu i-a lipsit niciodata nimic si ar fi putut duce o viata fara griji, in localitatea natala sau oriunde altundeva in tara. Cu toate acestea, ambitios din fire, si-a dorit sa faca mai multi bani decat tatal sau. Asa ca, imediat ce a implinit 18 ani a plecat in Franta cu gandul sa reuseasca.
Ce a facut, ce n-a facut, cert este ca a reusit. Arhitect de profesie, Patrick a facut performanta in domeniul constructiilor. Asa a reusit ca azi sa conduca doua firme de constructii cu cifre de afaceri impresionante, sa isi petreaca timpul liber prin Saint Tropez si sa conduca numai bolizi de lux. “Am opt masini, printre care doua Ferrari, un Maserati, insa asta este singura mea pasiune costisitoare. Recent mi-am luat si un cal, iar parintii imi mai reproseaza ca sparg banii aiurea. Le-am spus ca nu vreau sa strang bani pentru mai multe generatii, viata este scurta si trebuie traita din plin!”, spunea Patrick, in urma cu ceva vreme.

Vilele parintilor, din Certeze La Certeze, barbatul in varsta de 37 de ani a construit doua viloaie in oglinda pentru parintii sai. Multi au ras de el si au considerat constructiile un "esec total". A recunoscut si el ca nu sunt cele mai reusite proiecte ale lui insa "dorintele parintilor au primat in realizarea constructiilor".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI