Close sidebar
Close sidebar

Unul dintre cele mai populare jocuri online a adunat la Bucuresti impatiti din intreaga lume. Premiile sunt uriase: 10.000 de dolari

Bataliile on-line au ajuns la un alt nivel. Unul dintre cele mai populare jocuri pe calculator a adunat, in Bucuresti, impatimiti din intreaga lume ai unor astfel de competitii. Au venit sa lupte pentru marele premiu.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unul dintre cele mai cunoscute jocuri pe calculator din lume le-a oferit jucatorilor sai o experienta unica la Bucuresti.

Sergei Klimov, managing director: "Echipele se intalnesc dau mana unul cu celalalt se priveasca in ochi si spun ok eu o sa castig sau mi-e frica de tine de voi incerca sa castig"

"Jocul  este numit mount and blade  are mai multe versiuni, este unul dintre cele mai populare jocuri din lume in foecare zi poti vedea peste 100.000 de oameni care il joaca , oameni din intreaga lume"

Pentru ei este momentul sa dovedeasca  de ce iubesc acest joc si de ce merita sa fii gamer profesionist"

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Sebastian Hociuc,  marketing manager: "E un joc medieval in care jucatorii pot sa isi aleaga un diferit rol, arcas, calaret sa joace cu sabia cu sulita.. sunt pusi intr-o harta joaca 5 versus 5 sau 1 versus 1"

Jucatori din toata lumea s-au adunat pentru a lupta in cea mai rasunatoare batalie din Bucuresti.

"Avem oameni din 11 tari  care s-au calificat si au venit  la aceasta finala asa ca vorbim de ceva la nivel internaional si sunt cei mai buni jucatori care  s-au calificat in ultimele luni"

Miza este imensa!

"Premiile sunt in valoare de  10.000 de dolari"

Oranizatorii au venit special pentru profesionalismul oferit de romani.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI