Razvan Codreanu, protestatar: Privind la videoclipul "Romaneste" de la BUG Mafia, unde ai un geam in fata si e cineva care te intreaba si incearca sa traga de la tine tot felul de raspunsuri, cam asa a fost incaperea respectiva. Cine sunt oamenii care ma sponsorizeaza? Daca ma sponsorizeaza cineva? Daca fac parte dintr-un ONG? Cred ca politia a cazut intr-un fel de capcana din asta politica.

Nu ar fi trebuit sa ajungem in situatia asta.

Razvan Codreanu este unul dintre organizatorii protestelor din capitala Banatului. Tanarul a fost chemat ca sa dea cu subsemnatul intr-un dosar penal deschis pentru instigare publica.

Razvan Codreanu, protestatar: Intr-adevar era vorba despre postarile mele. Nu era vorba despre postarile altor persoane. Deci martor in propriile postari cum ar veni.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Razvan si-a asumat rolul de a chema lumea in strada prin intermediul retelelor de socializare, mitingurile fiind aprobate si derulate pasnic.

- Am spus ca sunt undeva la 40 de mii de forte de ordine si daca noi am fi peste 50 de mii Jandarmeria s-ar da la o parte.

Am zis ceva de genul: sub presiunea noastra. Si ei m-au intrebat: la ce se refera "sub presiunea noastra"?

Timisoreanul crede ca politistii au incercat sa-l intimideze.  In replica, cei de la IPJ Timis au spus, intr-un comunicat de presa, ca....

CARTON COMUNICAT DE PRESA IPJ TIMIS

"Sub protectia anonimatului, a existat tendinta ca utilizatorii de buna-credinta sa fie manipulati, cu ajutorul unor tactici ascunse in interes propriu (prin comentarii, lansarea unor teme/stiri false, partajarea unor articole, incitarea la acte de violenta).

 

In ciuda celor intamplate, tanarul nu are de gand sa dea inapoi si spune ca e pregatit sa vina la protestul de maine. Pregatite sunt si autoritatile din Bucuresti. In aceasta seara, inspectoratul genetal al jandarmeriei va stabili exact masurile de ordine care se vor lua pentru mitingul anuntat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si