Close sidebar
Close sidebar

Unul dintre tinerii care l-ar fi ucis in bataie pe barbatul din Vama Veche, PRINS in tren. Prima reactie a Politiei

Crima socanta in Vama Veche! Un barbat de aproximativ 40 de ani a fost omorat in bataie. Potrivit anchetatorilor, un grup de tineri l-ar fi lovit cu brutalitate pana l-au lasat fara suflare.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cadavrul barbatului a fost descoperit intr-un autobuz, care nu functioneaza, parcat aproape de plaja din Vama Veche. Potrivit politistilor care se ocupa de caz, unul dintre tinerii suspectati de crima a fost prins in tren. El se mai afla impreuna cu trei persoane, printre care doua fete. Cu totii sunt in custodia Politiei.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

"In tren, la Costinesti, politistii IPJ Constanta au depistat 4 persoane (2 baieti si 2 fete). Unul dintre baieti, in varsta de 17 ani, se pare ca este persoana banuita de agresiunea care a avut loc in Vama Veche.

In acest moment, cei patru se afla in custodia noastra, fiind audiati, la sediul POlitiei Mangalia.", a declarat purtatorul de cuvant.

Medicii legisti urmeaza sa efectueze necropsia pentru a se stabili cauza exacta a mortii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI