Actrita Rachel Ward avea 25 de ani cand a jucat rolul tinerei enoriase Meggie Cleary si era un fotomodel de succes. Succesul rasunator a transformat-o intr-un adevarat star si a inceput sa primeasca roluri pe banda rulanta. Insa, surprizele pe care "Pasarea Spin" le-a adus in viata lui Rachel nu se opresc aici. Pe platourile de filmare si-a intalnit marea dragoste.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Actorul Bryan Brown i-a furat inima si s-au casatorit pe 16 aprilie 1983. Au devenit o familie mult mai implinita, dupa ce au facut si 3 copii. Cei doi au ramas impreuna si sunt fericiti si dupa 35 de casnicie.

In ultimii ani, actrita s-a facut remarcata si ca regizor, scenarist si editorialist, regizand filme ca "Beautiful Kate" sau mini-seria "Devi'l Playground".

De curand, actrita a implinit 60 de ani si a decis sa se intoarca in fata camerei, pentru a juca intr-un film, alaturi de fiica ei, Matilda. Cele doua seamana foarte mult, intepretand chiar acelasi personaj in stadii diferite ale varstei in filmul "The Death and Life of Otto Bloom".
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si