Close sidebar
Close sidebar

Vacanță de coșmar pentru un tânăr britanic: tatăl său a fost împușcat mortal chiar în fața lui!

Un turist britanic a fost ucis în Argentina în timpul unui jaf. Incidentul s-a petrecut chiar în fața fiului victimei, care la rândul său a fost rănit.  

M.A.,

Un turist britanic a fost ucis în Argentina în timpul unui jaf. Incidentul s-a petrecut chiar în fața fiului victimei, care la rândul său a fost rănit.  

DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc în apropierea unui hotel din Buenos Aires. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din apropiere arată momentul în care bărbații duc o luptă corp la corp cu niște indivizi care încearcă să îi jefuiască. La un moment dat, unul dintre tâlhari scoate pistolul și îi împușcă pe cei doi bărbați, care cad la pământ. Hoții fug apoi cu ajutorul unei motociclete.

Cei doi bărbați au fost transportați la scurt timp de urgență la spital. Unul dintre ei, în vârstă de 50 de ani, a decedat după ce a fost împușcat în piept, în timp ce fiul său de 28 de ani are o plagă împușcată la nivelul coapsei, potrivit BBC.

Citeste si: Mamă și fiică, moarte în Italia într-un accident rutier. Rudele au fost de acord cu donarea organelor

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Trei tineri care s-au rătăcit după ce au mers cu ATV-urile într-o zonă greu accesibilă din Munții Semenic au fost salvați de jandarmi

Citeste si: Gest șocant! Un bărbat din Botoșani a ars de viu după ce a luat benzină în gură și a aprins bricheta

"Susținem familia a doi bărbați britanici în urma unui incident petrecut în Buenos Aires și suntem în contact cu autoritățile locale", a spus purtătorul de cuvânt a Ministerului de Externe de la Londra.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI