Close sidebar
Close sidebar

Vaduva lui Cornel Patrichi o pune la punct pe Carmen Dan, ministrul de Interne care sustine mentinerea pensiilor speciale de mii de euro: „Nu decizi tu, Carmen Dan, cine e special! Ma simt fraiera, batjocorita, hartuita!”

Cornelia Patrichi are o pensie de doar 1.250 de lei.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Acordarea pensiilor speciale de mii de euro pe luna, mai ales pentru cei care au lucrat la Ministerul de Interne sau la cel al Apararii, au starnit revolta romanilor. Printre acestia se numara si Cornelia, vaduva lui Cornel Patrichi,  care a reactionat dupa ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus ca sustine in continuare ca aceste pensii sa fie platite. „Carmen Dan a spus ca acesti oameni sunt intr-adevar speciali si merita aceste privilegii! Speciali pentru cine? Speciali pentru ce? Si eu sunt speciala, si tu esti special, prietene, si noi suntem speciali, si voi, oameni buni, sunteti speciali! Nu decizi tu, Carmen Dan, cine e special!”, a postat Cornelia Patrichi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Stiti cum ma simt? Fraiera, batjocorita, hartuita, neputincioasa. Pentru sanatatea mea o sa mi bag capul in nisip, sa nu mai vad, sa nu mai aud”, a mai scris vaduva lui Cornel Patrichi. Zilel trecute, Cornelia a dezvaluit ce pensie mica incaseaza. „Cand ma gandesc ca mie mi-au oprit indemnizatia de liber profesionist (de 363 lei) pentru ca am depasit venitul lunar de 1250 de lei cu cativa „gologani”.

Cred ca statul are grija de mine sa nu fac excese si sa fiu sanatoasa!”, a postat vaduva lui Cornel Patrichi. Ea a marturisit ca a preferat sa incaseze pensia de urmas a sotului ei, adica jumatate din cat primea celebrul coregraf, renuntand la pensia sa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI