Close sidebar
Close sidebar

Val de incendii urias in Romania. Doar intr-o zi au fost mistuite de flacari 125 de hectare de teren

Pompierii de la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau se confrunta in aceasta perioada cu un val puternic de incendii de vegetatie uscata.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Numai in ultimele 24 de ore flacarile au parjolit 125 de hectare de teren. Potrivit celor de la ISU Buzau, pompierii s-au confruntat cu un numar mare de incendii de vegetatie, majoritatea provocate de oameni care dau foc resturilor de pe camp si lasa focurile nesupravegheate.

Cel mai amplu incendiu a fost in localitatea C.A. Rosetii, acolo unde au ars circa 120 de hectare de vegetatie uscata si miriste si exista riscul ca flacarile sa se extinda si la culturile din apropiere.

In ultimele ore, incendii de vegetatie uscata au mai fost la Ghergheasa, Ramnicu Sarat, dar si pe soseaua de centura a Buzaului, acolo unde flacarile au izbucnit de la o tigara aruncata la intamplare de o persoana care nu a fost identificata pana acum de catre autoritati.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI