Close sidebar
Close sidebar

"Vanatorul de hoti", din Timisoara, amenintat cu moartea de talhari: s-a pus pret de 10.000 de euro pe capul lui

Hotii de buzunare din Timisoara au trecut la amenintari! Principalul vizat este nimeni altul decat tanarul care le-a venit de hac in ultimul an. Revoltati ca barbatul cu spirit civic se tine scai de ei prin mijloacele de transport in comun, infractorii sau apropiatii acestora promit sa se razbune. ##VIDEO43711##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

10 mii de euro! Atat e pretul pe care individa din imagine spune ca e dispusa sa-l plateasca doar ca vanatorul de hoti sa dispara.

Strigator la cer e ca totul se petrece in fata politistilor, care nu reactioneaza la amenintarea facuta de cea care a mai ucis, in trecut.

Cristi Brancovan: E o doamna care a iesit conditionat dupa ce a ispasit o fapta de omor. A fost condamnata la 12 ani si sase luni. Cea care pune pret zece mii de euro pe mine.

- Dar de ce ameninti? Dar tu de ce bati, ma?  Eu nu am batut pe nimeni. Zi sa nu te ajute Dumnezeu! Sa nu ma ajute Dumnezeu. Haideti la masina de politie. Mama lui Dumnezeu sa te bata de criminal ce esti. 


Scandalul dintre Cristi Brancoveanu si cei despre care spune ca sunt o banda de hoti nu e de ieri de azi. Satul de furturile de buzunare din mijloacele de transport in comun, timisoreanul s-a transformat in umbra raufacatorilor si le sufla-n ceafa de cate ori are ocazia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

-Stimati cetateni, ati mai fost furati? Da. De hotii de buzunare? Da. De cate ori... Va deranjam prin prezenta noastra? nu. nu. 
Nervosi ca le strica inca o zi de..."munca", unul dintre ei pune mana pe telefon si suna la politie, dadu-se victima.

-Va rog sa trimteti pe cineva la piata 700, ca niste oameni se dau politisti si vor sa ma talhareasca.

Da, da, da. Hotule! Bun, haideti, ne dam jos? Nu, eu ma duc la politie. Bun, hai ca mergem la politie.  Ooo, uite si fetele. Da-te, da-te un pic. De ce nu mergeti la munca? Auzi. Cand o sa ne prinda politia, atunci. Noi ne facem treaba. De ce nu mergeti la munca? Daca ne condamna, atunci o sa facem puscarie. Dar de ce nu mergeti la munca? Dar eu vreau sa nu le bagati mana in buzunar acestor oameni.

-La politie ne vedem. Da, foarte bine! Acolo unde va e locul. Uitati, ca va da domnul Grindeanu aministie si gratiere. Pai vezi? Mor de ciuda, asta e. Pana-ti gasesti nasul. Asta e. Iti gasesti nasul si "la revedere". O sa avem grija de tine. 
Cu totii se dau jos din troleibuz, in mijlocul politistilor, unde continua circul.

- Stii ce esti? Carpa in BIIIP. Alo, alo, alo! Doamna! I-am rugat sa coboare sau daca nu, ii insotim, ca nu ii fure pe calatori. Intrebati-i si pe calatori. Am venit in sprijinul dumneavoastra sau nu? Da. Bun. Noi am insotit calatorii ca sa nu reuseasca sa-i fure. Atat. Termina cu vrajeala asta! El e cinstit. Bai, gata! Bai, eu pe tine te omor! Eu pe tine te omor.  Desi au fost vazuti de multe ori cu mainile in buzunarele pasagerilor, politistii spun ca sunt cu mainile legate, cand vine vorba despre pedepsirea lor.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cristi Brancovan: Sunt beneficiarii unor legi care deja i-a protejat, insa asta nu a schimbat cu nimic atitudinea lor. Raman tot hoti, fura in continuare, sunt la fel de agresivi.

-Eu pe tine te omor, eu pe tine te omor!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI