Close sidebar
Close sidebar

Vasile Blaga, plasat sub control judiciar in dosarul de trafic de influenta in care a fost audiat la DNA

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, urmeaza sa se prezinte in aceasta dimineata la ora 10 la DNA Ploiesti, unde este chemat pentru a fi audiat in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. Potrivit acestora, ar fi vorba de luare de mita la acordarea unui contract, iar fapta s-ar fi petrecut intre anii 2009 si 2012.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Copresedintele PNL Vasile Blaga a fost plasat sub control judiciar in dosarul de trafic de influenta in care a fost audiat mai mult de doua ore la sediul DNA Ploiesti.

Vasile Blaga a mai fost citat la DNA pana acum, dar in calitate de martor. Ultima data a fost audiat pe 19 septembrie la sediul central al DNA in calitate de martor intr-un dosar care viza o mita la IPJ Bihor.
Vasile Blaga a fost ministru de interne din decembrie 2009 pana in septembrie 2010, cand a demisionat, in urma protestului organizat de politisti care si-au aruncat caschetele in fata palatului Cotroceni.  Din noiembrie 2011 pana in iulie 2012 a ocupat functia de presedinte al Senatului iar din iunie 2012 pana in noiembrie 2014 a fost presedintele fostului PDL. In urma fuziunii cu PNL, a devenit copresedinte alaturi de Alina Gorghiu.

Vasile Blaga a mai fost citat la DNA pana acum, dar in calitate de martor. Ultima data a fost audiat pe 19 septembrie la sediul central al DNA in calitate de martor intr-un dosar care viza o mita la IPJ Bihor.
Vasile Blaga a fost ministru de interne din decembrie 2009 pana in septembrie 2010, cand a demisionat, in urma protestului organizat de politisti care si-au aruncat caschetele in fata palatului Cotroceni.

Din noiembrie 2011 pana in iulie 2012 a ocupat functia de presedinte al Senatului iar din iunie 2012 pana in noiembrie 2014 a fost presedintele fostului PDL. In urma fuziunii cu PNL, a devenit copresedinte alaturi de Alina Gorghiu.

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI