Close sidebar
Close sidebar

Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Județean Suceava a fost demis

Managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu, a fost demis din funcție miercuri, de către președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, la solicitarea secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Managerul Vasile Rîmbu a fost demis, așa am înțeles, nu de mult timp. Domnul secretar de stat Nelu Tătaru a cerut demisia, iar președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur a acceptat acest lucru. Era și normal să fie așa pentru că datorită unor grave erori manageriale s-a ajuns aici, a explodat acest focar de COVID19 și acum suntem pe primul loc în România", a declarat Sorin Hancu, președintele Colegiului Medicilor Suceava, pentru Mediafax.

Citeste si: Ce au descoperit cercetătorii chinezi după 29 de autopsii ale unor pacienți decedați din cauza coronavirusului

La Spitalul din Suceava au fot infectate cu coronavirus peste 100 de cadre medicale. Unitatea medicală a fost închisă pentru 48 de ore.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Papa Francisc, mesaj pentru credincioși: "Să nu vă fie frică! Ne vom simți ca după război"

Citeste si: ANM a prelungit avertizarea cod galben şi cod portocaliu de viscol, până vineri

“Tot personalul medical de la Spitalul Județean Suceava - devenit luni un focar de infecție cu coronavirus și care va fi închis și dezinfectat - a fost chemat la lucru luni dimineața de către directorul medical al instituției. Medici, asistente, infirmiere au fost amenințați cu un ordin de ministru inexistent și li s-a cerut să se prezinte la spital chiar dacă se aflau în izolare sau dacă erau confirmați cu coronavirus, acuză un medic.
„Au fost amenințați că vor fi dați afară altfel. Directorul medical aflase chiar înainte că e pozitiv. Operase înainte, deși trebuia să fie în izolare”
, povestește pentru HotNews.ro un medic din Suceava.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI