Close sidebar
Close sidebar

Vasluianul care si-a stropit sotia cu benzina si apoi i-a dat foc a fost condamnat

Marian Marandis, barbatul din Vaslui care si-a stropit sotia cu benzina apoi i-a dat foc, a fost condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Magistratii Tribunalului Vaslui au decis condamnarea lui Marian Marandis, barbatul care, din gelozie, si-a stropit sotia cu benzina si i-a dat foc, la 8 ani de inchisoare cu executare. De asemenea, acesta a fost obligat la plata a 1.200 de lei, cheltuieli judiciare si 7.395 de lei, plata cheltuielilor efectuate cu tratamentul medical. Sotia lui Marandis fusese solicitata de o familie din Perieni sa ajute la prepararea mâncarii pentru o pomana. Gica Marandis a fost chemata acasa de sot, dar femeia a incercat sa-i explice ca va veni dupa ce termina treburile. Suparat ca nu a fost ascultat, barbatul si-a stropit femeia cu benzina si i-a dat foc, relateaza Vremea Noua.

Magistratii Tribunalului Vaslui au decis condamnarea lui Marian Marandis, barbatul care, din gelozie, si-a stropit sotia cu benzina si i-a dat foc, la 8 ani de inchisoare cu executare.

De asemenea, acesta a fost obligat la plata a 1.200 de lei, cheltuieli judiciare si 7.395 de lei, plata cheltuielilor efectuate cu tratamentul medical.

Sotia lui Marandis fusese solicitata de o familie din Perieni sa ajute la prepararea mancarii pentru o pomana. Gica Marandis a fost chemata acasa de sot, dar femeia a incercat sa-i explice ca va veni dupa ce termina treburile. Suparat ca nu a fost ascultat, barbatul si-a stropit femeia cu benzina si i-a dat foc, relateaza Vremea Noua.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI