Garda de Coastă Constanţa a anunţat că, sâmbătă, la ora 13.10, poliţiştii de frontieră de la bordul navei maritime de intervenţie MAI 2111 au identificat velierul S/Y Passaat Aalsmeer (pavilion Olanda) la 40 de mile marine est de Constanţa, pentru care a fost declanşată operaţiunea de căutare şi salvare.

Citeste si: Caz șocant. Un medic a făcut o întrerupere de sarcină din greşeală

Citeste si: Mama Luizei Melencu acceptă să dea noi probe ADN. Motivul pentru care s-a răzgândit

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Menţionăm că la bordul velierului se afla un cetăţean austriac, în vârstă de 71 de ani. Bărbatul nu a solicitat asistenţă, declarând că poate să asigure guvernarea ambarcaţiunii în condiţii de siguranţă şi îşi continuă deplasarea către Bosfor", arată sursa citată.

Garda de Coastă precizează că, având în vedere că puterea de emisie a staţiei radio este mică, comunicarea cu cetăţeanul de la bordul ambarcaţiunii s-a făcut cu dificultate.

Citeste si: Polițist reținut pentru agresiune sexuală. Victima ar fi fost abuzată chiar în mașina Poliției

Citeste si: Povestea șocantă a celor 500 de elevi care erau ținuți în lanțuri la școală

Acţiunea de căutare a fost declanşată în cursul zilei de vineri, de către M.R.C.C. Constanţa, Garda de Coastă participând cu patru mijloace de mobilitate navală, alături de Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, sub coordonarea M.R.C.C.

Constanţa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si