Close sidebar
Close sidebar

Veste proastă pentru ”micul Hercule” chiar de sărbători: ”Poştaşului din sat i s-au furat alocaţiile de 600 de milioane de lei!”

Giuliano Stroe (14 ani) a primit o veste proastă de sărbători, poştaşul din sat fiind jefuit când trebuia să aducă alocaţiile pentru copii.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Giuliano Stroe, copilul de 14 ani supranumit ”micul Hercule” pentru exerciţiile sale fizice formidabile cu care a intrat în Guiness Book, a primit o veste proastă de sărbători. Tatăl puştiului, Iulian, a fost cel care s-a declarat scandalizat de faptul că factorul poştal care aducea alocaţiile în sat a fost jefuit serile trecute.  ”Chiar acum am aflat ca de sarbatori rămânem fără alocaţii! Postasului din sat i s-a furat ieri seara din maşină geanta cu 600 de milioane!”, a răbufnit Iulian Stroe, care locuieşte cu familia în satul Icoana (judeţul Olt). 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Acum o lună, Iulian Stroe a anunţat că aşteaptă invitaţii pentru fiul său, Giuliano, la gale pugilistice desfăşurate în ţară sau străinătate, cu menţiunea că toate cheltuielile ar urma să pice în sarcina organizatorilor. În ciuda faptului că ”micul Hercule” are aproape 4 milioane de fani pe Facebook, familia Stroe nu o duce prea strălucit cu banii. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI